Sandvikens Ishockeyklubb
Ishockey
Damlag
Maja Wessling vänder hem...
2017-07-10 18:00
Efter ett antal säsonger med Brynäs IF och spel i USA vänder nu Maja Wessling hem till moderkubben Sandvikens IK Damlag.
Det är en meriterad forward som kommer tillbaka till Sandvikens IK Damlag. Maja har under sin tid i Brynäs IF hunnit skaffa sig en mängd meriter så som spel i Juniorlandslaget, SM-Final med Brynäs och nu senaste spel i USA för att sedan vända hem efter jul den gånga säsongen och hjälpa Brynäs IF i Slutspelet.

Vi är jätte glad att Maja Wessling kommer hem och vill fortsätta i sin moderklubb, Maja är en fantastisk energispelare både på och utanför planen. Det ska bli riktigt roligt att få henne tillbaka till oss i Sandviken säger GM i Sandvikens IK Damlag Markus Baggström.

Själv säger Maja så här, 
Det ska bli fantastiskt roligt att komma hem till Sandvikens IK igen och jag ser redan fram i mot säsongen som stundar runt hörnet. Jag har saknat alla gamla tjejerna och det ska bli roligt att se alla nya yngre utvecklas. När "Baggen" hörde av sig och presenterade lite grann hur man tänkte kring damlaget i Sandviken så var det inte så svårt att tacka ja! Så nu ser jag fram i mot säsongen 2017-2018